Alla de faktaböcker jag varit med att ta fram har gett mig år av erfarenhet som skrivcoach. Men det är ju inte bara författare som skriver.

Skrivcoachning

Varje projekt är unikt, men att hålla tidplaner och ekonomiska ramar samt att informera arbetsgrupp och beställare om hur arbetet framskrider är gemensamt för alla projekt.

Projektledning

Min roll som projektledare paras oftast med rollen som copy, skribent eller redaktör i de produktioner jag är en del av.

Produktion

Mer om mig

Jag har alltid tyckt om att skriva. Och projektleda. Få människor att gå åt samma håll och tycka att det är kul. När jag gick i skolan var jag baskettränare. Sen reste jag jorden runt och gjorde PR, skötte spotlajten, stod på scenen och bodde i främmande människors hem som medlem i sång- och dansgruppen Up with people. Därefter jobbade jag med resor och arkitektur. Och blev idéhistoriker. Som projektledande kommunikatör är det bra om man gillar att ta vara på människors kraft, förstå sammanhang, strukturera, göra fint, lära sig saker och sen förmedla det på ett enkelt sätt – det gör jag.